Hollands Kroon Actueel

Anna Paulowna in teken van 40 jaar Remax Kneesloop

ANNA PAULOWNA – Dit jaar wordt op zaterdag 7 september voor de 40ste keer de Remax Kneesloop in Anna Paulowna gehouden. Atletiekvereniging Dokev laat dit niet geruisloos voorbij gaan maar zal extra prijzen gaan uitdelen.

In totaal zullen er vier extra prijzen worden verdeeld:

  • De deelnemer met de leeftijd het dichtst bij de 40 kwartalen (10 jaar) op 7 september 2019
  • De deelnemer met de leeftijd het dichtst bij de 40 jaar op 7 september 2019
  • De deelnemer die bij de senioren op de 40e plaats finisht
  • De deelnemer die het dichtst bij de 40 minuten finisht

Naast de al bestaande klassementen heeft Dokev voor deze jubileumloop per categorie over de drie Kneeslopen een klassement gemaakt, de overall winnaar per categorie heeft alle drie de Kneeslopen gelopen en is gemiddeld als hoogste gefinisht.

Maar ook zonder kans op een podiumplaats is de Kneesloop natuurlijk mooi om je even sportief in te spannen. Een uitdaging om de ronde uit te lopen of je tijd aan te scherpen. De tijden bij de langste afstand variëren van ruim binnen het halve uur tot ongeveer een uur, dus doe vooral lekker mee.

We nodigen alle lopers en toeschouwers weer van harte uit. De Remax Kneesloop is er voor jong en oud, leden en niet leden: iedereen is van harte welkom! De langste afstanden zijn 7,6 en 3 km en voor de jongere jeugd zijn er afstanden van 500 meter en 1 km. Voor de deelnemers op de kilometer zijn er prijzen te verdienen in twee leeftijdscategorieën, dus extra kans om in de prijzen te lopen.

Het parcours van de 7,6 km is het rondje Kerkweg, Kneesweg en Kneeskade. De overige afstanden starten op de Kneeskade, richting Oudesluis en keren op de helft van de afstand weer om en finishen op het punt waar gestart is. De prijsuitreiking voor de jeugd vindt plaats nadat de 3 en 7,6 km zijn gestart. De prijsuitreiking van de 3 en 7,6 km vindt na afloop plaats.

Inschrijven:

  • Inschrijving, start en prijsuitreiking zijn bij de Watersportvereniging aan de Kneeskade in Anna Paulowna. Inschrijven is vanaf 18.00 uur mogelijk.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 en 5,00 voor 16 jaar en ouder.

Programma:

Start: Afstand: Leeftijd:

  • 18.45 uur 500 m jeugd t/m 6 jaar
  • 18.50 uur 1 km jeugd t/m 11 jaar
  • 19.00 uur 3 km alle categorieën
  • 19.00 uur 7.6 km alle categorieën

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp