Hollands Kroon Actueel

foto door: www.pascalvanas.nl

Burgemeester Rian van Dam opent de Boerenversmarkt Slootdorp

SLOOTDORP – Zaterdag 7 en zondag 8 september vindt de jaarlijkse Boerenversmarkt weer plaats, dit jaar op een nieuwe locatie, in de schuren van Biesheuvel Knoflook in Slootdorp. Doel van de markt is de agrarische sector in een positief daglicht te stellen en de agri-ondernemers de gelegenheid te bieden te laten zien wat voor moois en lekkers er van onze gronden komt. Een doel dat perfect past in de gemeente Hollands Kroon: de agrarische hoofdstad van Nederland.

Aangezien er sinds dit jaar een nieuwe burgemeester is in Hollands Kroon, leek het de organisatie een goed idee haar te vragen de markt officieel te openen. Mevrouw van Dam is een goede bekende in de agrarische sector. In haar vorige functie als programma manager van Greenport Noord-Holland heeft zij zich met vele projecten hard gemaakt voor de agri-business in Noord Holland.

De Boerenversmarkt

Tijdens de Boerenversmarkt zijn er meer dan 40 kraamhouders (boeren, tuinders en versproducenten) die de bezoekers komen laten proeven en beleven wat voor moois er van de Noord-Hollandse grond komt. Daarnaast is er van alles te beleven: een springkussen, animatie en een kinderboerderij voor de kleintjes op de markt, een kookpodium en optredens van gezellige koren voor de bezoekers die er een gezellig dagje van willen maken.

De markt wordt gehouden in de schuren van Biesheuvel Knoflook, Westerterpweg 35 in Slootdorp en is beide dagen geopend van 11.00-17.00 uur. De markt is gratis toegankelijk. Meer informatie over de markt en haar deelnemers is te vinden op www.boerenversmarkt.com of via de Facebook pagina.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageer op dit onderwerp