Hollands Kroon Actueel

Donyell Malen scoort bij debuut in Oranje tegen Der Manschaft

HIPPOLYTUSHOEF – Een droomdebuut voor Donyell Malen in Oranje en nog wel in en tegen de Duitse ploeg. Donyell begon op de bank maar mocht als wissel zijn debuut maken en toen hij ook nog eens de 2-3 op het scorebord zette was zijn debuut er 1 om door een ringetje te halen.

In het begin zag het er helemaal niet naar uit dat Nederland zou winnen, al na 8 minuten stond de 1-0 op het scorebord en pas na 59 minuten wist Nederland de gelijkmaker te scoren. Een eigen doelpunt van Tah zette Nederland in de tweede helft op 1-2 maar een strafschop voor de Duitsers trok de stand weer gelijk.

In de 79ste minuut speelde Wijnalaldum met een wippertje Donyell Malen vrij voor de keeper en met een prachtige volley de bal achter keeper Manuel Neuer mikte.

Na afloop kreeg Malen een vloedgolf aan berichtjes te verwerken, direct na de wedstrijd stonden er al 55 op zijn telefoon.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageer op dit onderwerp