Hollands Kroon Actueel

Fractieoverleg GroenLinks

DEN OEVER – Denk en praat woensdag 18 september met ons mee! De fractievergadering is van 19.30 tot 21.30 uur in De Zingende Wielen, Akkerweg 39, Den Oever.

Zoals altijd is iedereen is van harte welkom. Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat).

In het fractieoverleg bespreken we de (wel héél erg volle) agenda van de raadsvergadering van donderdag 26 september. Op de concept-agenda staan o.a. huisvesting tijdelijke medewerkers, afronding bedrijfsverplaatsing Luyt, cultuureducatie- (en participatie)plan, ontwikkeling integrale kindcentra, bijdrage zorg en ondersteuning, tweede bestuursrapportage 2019, startnotitie Regionale Energie Strategie NHN, wijziging re-integratieverordening Participatiewet HK 2017 en een aantal bestemmingsplannen.

En last but not least: tijdens de raadsvergadering neemt Peter Fekkes afscheid als raadslid en wordt Jan Eichhorn beëdigd.

De definitieve raadsagenda en de bijbehorende stukken staat op de website van de gemeente. Iets anders aan ons voorleggen kan natuurlijk ook! Laat even weten.

Wij zijn bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over onze activiteiten en standpunten staat op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?