Hollands Kroon Actueel

Gezocht: senioren van 60, 70,80+ voor theaterproject

MIDDENMEER – Er start een nieuw verteltheaterproject voor 60-plussers uit Hollands Kroon. Een fysiek gebrek hoeft geen hindernis te zijn voor deelname en ervaring is niet nodig, maar wel plezier en inzet om het project tot een succes te maken.

Het Thema is Vuur.

VUUR verwarmt, verzengt, dooft, laait op. VUUR schrikt af, trekt aan, vernietigt, creëert, verleidt, bedreigt. VUUR smeult, slaat uit, verbindt, verstikt. VUUR inspireert, spreekt tot de verbeelding, maakt sprakeloos, boezemt ontzag in en is onmisbaar. VUUR is, bestaat, blijft. VUUR is ván mensen, voor mensen, tussen mensen.

Stichting Cultuur binnen de Dijken is op zoek naar senioren, die met elkaar, onder professionele begeleiding van regisseur/storyteller Niek Vink een verteltheatervoorstelling willen gaan maken met dit thema. In drie maanden komen jullie tot een bijzondere vertelvoorstelling die zal worden laten zien op verschillende plekken van de boerderij van de fam. Kerckhaert aan de Oudelanderweg in Middenmeer. Een bijzondere locatie, welke zeker zal inspireren tot mooie vertellingen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Wil je graag meedoen, maar zijn de kosten of vervoer een probleem, neem dan contact op met productieleider Irene van Oers: 06-19505135. We proberen een oplossing te vinden

 

 

 

Doe mee. Geef je op. Zet jezelf, elkaar en het publiek in vuur en vlam!

Reageer op dit onderwerp