Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Open Instuifmiddag zeilen Marine Watersport Vereniging Westerland

WESTERLAND – Al vele jaren verzorgt de vereniging zeillessen voor jeugd op het Amstelmeer voor jong en oud. Kinderen die hier aan meedoen maken al heel vroeg kennis met watersport en ontdekken hoe tof en avontuurlijk zeilen is!

De jeugdzeillessen staan open voor alle kinderen die graag willen leren zeilen, verbintenis met de marine is dus géén vereiste. De vereniging heeft een grote groep jonge, hele enthousiaste, vrijwilligers die de lessen en andere leuke zeildagen organiseren. Ook het onderhouden van de boten doet de vereniging zelf dus het zeilen bij de vereniging is beslist niet duur!

Op zondagmiddag 22 september organiseren zij een open zeildag voor de jeugd vanaf 8 jaar. Iedereen die kennis wil maken met de vereniging, de boten én de leuke instructeurs zijn welkom. Als je wilt (en durft) mag je zelfs een stukje meezeilen in één van de boten!

  • Voor wie? Alle kinderen vanaf 8 jaar
  • Hoe laat? Vanaf 12:00 tot 16:00 vrije inloop
  • Waar? Nieuwe Haven 4, 1778 LA Westerland

Voor vragen kunt u contact opnemen met Bryan Pascoe via 06-31238885 of b.pascoe@pendadvies.nl.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp