Hollands Kroon Actueel

Foto: Theo Moras

Fotoreportage Optocht en Kinderspelen Zijdewind

ZIJDEWIND – Ook aan de jeugd is gedacht om weer wat leuks te organiseren tijdens de Kermis. De optocht ging dit jaar ook over het ATB parcours, starten bij ’t Petje over het zandstrandje en over de pontonbrug over de Ringvaart naar het Kermis terrein.

Een hoop deelnemers en geen versierde wagens meer, de kleinste jeugd ging over het ATB parcours van de Havenstraat en bleek een goed alternatief te zijn. De mooiste creaties vielen in de prijzen waar de schattige creatie van de twee kleintjes terecht die eerste prijs kregen overhandigd.

Voor maandag stonden er Spelletjes gepland op het terrein achter de Kermis tent, door het mooie weer was dit ook succes, alles bij elkaar en er kon aan alle spellen worden meegedaan.

Na afloop van dit gebeuren kreeg iedereen van het Kermiscomité een snoep en attractie kaart die op het Kermis terrein kon worden verzilvert. Ook hier iedereen blij en voldaan.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp