Hollands Kroon Actueel

Foto: DEEN Supermarkten

Wat eten wij vandaag: Fajita’s met kipfilet en rode paprika

Fajita's met kipfilet en rode paprika

Wat eten wij vandaag: Fajita’s met kipfilet en rode paprika Reageer op dit onderwerp Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 500 g kipfilet
  • 1 el olie
  • 1 rode paprika
  • 0,5 ui
  • ijsbergsla
  • geraspte kaas
  • 1 zakje Santa Maria Fajita seasoning mix
  • 1 potje Santa Maria Chunky wrap salsa mild
  • 1 pak Santa Maria tortilla original medium
  • 2 avocado’s
  • 1 zakje Santa Maria dip mix guacamole
  • crème fraîche

Reageer op dit onderwerp

Instructies

  1. Verhit een grote koekenpan met de olie en bak de kipreepjes op hoog vuur aan totdat ze bruin kleuren. Voeg de Santa Maria Fajita Seasoning Mix, de paprika en de uien toe. Zet het vuur lager. Laat het geheel een paar minuten sudderen.
  2. Bereid de guacamole volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Vul de tortilla’s met sla en het kipmengsel. Serveer ze naar wens met de Chunky wrap Salsa, guacamole en geraspte kaas.

Reageer op dit onderwerp

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp