Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Samen bewegen in het kader van Wereld Alzheimerdag

NOORDKOP – Zaterdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag met als thema samen bewegen. Juist voor mensen met dementie is het erg belangrijk om in beweging te blijven, dit staat bij Woonzorggroep Samen dan ook hoog in het vaandel.  

In de week van 16 tot en met 21 september worden er diverse beweegactiviteiten georganiseerd op onze locaties. Van dansen tot wandelen tot (zit)gymnastiek in de recreatiezaal; we sluiten aan bij datgene dat de bewoners graag willen en kunnen doen. 

Komt u samen met ons in beweging?
Bij locatie de Zandstee in ´t Zand is het mogelijk om aan te sluiten bij de activiteit in het kader van Wereld Alzheimerdag. Op zaterdag 21 september gaan we van 10.30 tot 11.30 uur wandelen. Uiteraard wordt er gezorgd voor iets lekkers voor onderweg. Familie en dorpsbewoners uit ’t Zand zijn van harte welkom om mee te doen. Opgeven kan via i.vrijn@woonzorggroepsamen.nl.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?