Hollands Kroon Actueel

Jubileumveiling 100-jarig bestaan SV Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – S.V. Wieringerwaard bestaat volgend jaar 100 jaar. Om deze mijlpaal groots te kunnen vieren, is een comité momenteel bezig verschillende activiteiten te organiseren, waaronder een veiling. Zaterdag 28 september is het zover. Om 19.00 uur gaan de deuren open, waarna de veiling om 19.30 uur van start zal gaan.

Inmiddels is er een mooi aantal kavels verzameld om van deze veiling een succes te maken. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan het bekostigen van de jubileum-activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld bieden op een ochtendje ontbijten tussen de koeien, een voetbalshirt van Stefanie van der Gragt en een jeu de boules clinic, maar ook op een aantal uren schoonmaak aan huis. Veel lokale ondernemers, maar ook inwoners uit het dorp hebben hun best gedaan om leuke kavels aan te bieden.

Kom en bied mee op zaterdag 28 september in de Oude School in Wieringerwaard! De entree is gratis.” 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp