Hollands Kroon Actueel

Komst logiesaccommodatie Moerbeek 6 ’t Veld nog niet definitief

‘T VELD – De komst van een logiesaccommodatie aan de Moerbeek in ’t Veld is nog niet definitief, omwonenden hebben bezwaar gemaakt tegen de komst van dit verblijf.

De commissie bezwaarschriften heeft een deel van de bezwaren niet-ontvankelijk verklaard maar een deel wel waardoor het besluit moet worden herroepen en er een uitgebreide procedure moet worden doorgelopen. In totaal hebben drie omwonenden met succes bezwaar aangetekend waardoor de gemeente nu de proceskosten van alle drie de bezwaarmakers á 1024,- euro moet vergoeden.

De voorzieningsrechter heeft op 26 april van dit jaar al geoordeeld dat de plannen in strijd zijn met het bestemmingsplan en daarom geen vergunning kan worden verleend via de z.g.n. kruimelgevallenregeling.

Wanneer de gemeente de uitgebreide procedure gaat starten is nog onduidelijk.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp