Hollands Kroon Actueel

Bestuurder personenauto richt ravage aan in Kolhorn

View this post on Instagram

Vanochtend melding van een bestuurder van een auto die na een ravage te hebben aangericht, de plaats van het ongeval heeft verlaten op De Strook te #kolhorn #hollandskroon. Bestuurder is uit de bocht gevlogen en dwars door diverse hekwerken uiteindelijk tegen een betonnen paaltje tot stilstand gekomen. Gelukkig alleen materiele schade en geen omstanders, fietsers of voetgangers… Auto is totaal loss. Na onderzoek én naar aanleiding van een oplettende gemeenteambtenaar uiteindelijk de bestuurder weten te achterhalen. #procesverbaal zal worden opgemaakt en de schade zal worden verhaald op de bestuurder. #politie #wijkagent #hhw247 #strafbaarfeit #verlatenplaatsongeval #onderzoek #gevaarlijkrijgedrag #doeffnormaal #misdrijf

A post shared by wijkagent Michel Verhagen (@pol_verhagen) on

Reageer op dit onderwerp