Hollands Kroon Actueel

Kom naar de feestelijke Jubileumviering en Open Manegedagen bij De Wironruiters

HIPPOLYTUSHOEF – De rijhal van de Wironruiters bestaat dit jaar 15 jaar! En dat willen wij graag met u allen vieren! Dit doen wij op 21 september 2019 door onze vereniging op feestelijke wijze open te stellen voor publiek.

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een rijvereniging aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de feestelijke Jubileumviering en Open Manegedagen bij De Wironruiters!

Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma.

  • Om 13.00uur zal de burgemeester deze dag openen.
  • Er zullen gedurende de middag vanaf 14.00uur spectaculaire demonstraties van onze eigen leden zijn voor groot en klein. Estafettes te paard, springen, dressuur, carrousel; Er komt van alles voorbij!
  • De Wieringer zal paraat staan met haar ijskar.
  • Voor de jeugd is er gelegenheid tot het doen van spelletjes, schminken, ponyrijden, knuffelen in de knuffelhoek.
  • Aansluitend aan de demonstraties zal er muziek zijn en een hapje geserveerd worden.

De Wironruiters is een rijvereniging, ponyclub ènmenvereniging gevestigd in Hippolytushoef en geeft met plezier rijvereniginglessen aan kinderen en volwassenen. Je kunt al vanaf jonge leeftijd terecht bij hen bij de zogenaamde ‘puppylessen’ waar kindjes al vanaf 3 jaar meerijden in kleine groepjes uiteraard onder begeleiding van gediplomeerd instructie en een volwassene.

Ook organiseren zij veel activiteiten op het gebied van paarden en pony’s; wedstrijden, clinics, puzzelrit, uitstapjes en nog veel meer!

Zij stellen de accommodatie ook beschikbaar voor andere doeleinden; bijvoorbeeld verhuur van kantine, rijhal of het buitenterrein.

Met de Open Manegedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

(KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Nationale sportweek

De Open Manegedagen worden gehouden tegelijkertijd met de Nationale Sportweek. Deze Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten, iets waar de Open Manegedagenuitstekend op aansluiten. Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedagen kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-rijvereniging.

De Wironruiters is aangesloten bij de KNHS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

[De Wironruiters] | [Lonjeweg 1] | [1777JG] | [Hippolytushoef] | [www.wironruiters.nl]

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp