Hollands Kroon Actueel

Diepe krassen in motorkap Wieringerwerf, penis en vagina..

View this post on Instagram

Buurtbewoners van de #granpremolièrestraat in #wieringerwerf #hollandskroon Let op! Op 21 september 2019 tussen 11:00uur en 17:00uur zijn er een x aantal auto's bekrast op de Prof. Granpre Molierestraat in de nabijheid van het oorlogsmonument. Inmiddels heeft een ouder zich bij ons gemeld en de dader(tjes) zijn bij ons bekend geworden. De getroffen eigenaren zullen schadeloos worden gesteld. VERZOEK: neem contact op via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2019184096 waarna uw gegevens worden vastgelegd en wij u in contact kunnen brengen met de ouder(s) van de dader(tjes) om u schadeloos te stellen. #politie #wijkagent #hhw247 #bekrassen #auto #verbindingzoeken #schade #schadeloosstellen #verzekering #kinderen #goedgesprek

A post shared by wijkagent Michel Verhagen (@pol_verhagen) on

Reageer op dit onderwerp