Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Nacht van de Nacht Wandeling

WIERINGERWERF – Op zaterdag 26 oktober staat de Nacht van de Nacht weer centraal. Op deze dag worden in het gehele land tal van activiteiten georganiseerd in het kader van de nacht, zo ook in het Robbenoordbos. Samen met een excursieleider van Natuurvereniging Wierhaven maak je een prachtige nachtelijke wandeling door het donkere Robbenoordbos. We zullen diverse soorten gebieden bezoeken en het verschil in duisternis beleven. Tijdens de wandeling van zo’n 2,5 uur zullen we tevens enkele ’s nachts actieve bewoners van het bos belichten en hopen we er ook enkele van tegen te komen in de vorm van bijvoorbeeld een Ree, Vos of de Bosuil.

De wandeling start om 19:30 en we verwachten rond 22:00 uur weer terug bij de auto te zijn. Deze wandeling is ook voor kinderen geschikt. De kosten voor deelname bedragen €2,- per persoon. Aanmelden kan onder vermelding van naam en telefoonnummer bij educatie@wierhaven.nl

Start om 19:30 uur tot 22:00 uur.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp