Weerbericht Hollands Kroon: vanaf de middag toenemende kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vanuit het zuidoosten komt meer en meer bewolking onze regio binnendrijven en vanaf de middag neemt de kans op een bui toe. De buien trekken ’s avonds en in de nacht naar maandag weer weg. Overdag wordt het niet veel warmer dan een graad of 10 á 11 en in de nacht naar maandag daalt het kwik naar een graad of 6 maar vlak boven de grond daalt het kwik tot net boven het vriespunt en in de vroege ochtend kan de temperatuur onder het vriespunt dalen. De wind waait uit het oosten/zuidoosten en is matig maar tijdens een bui vrij krachtig.

Maandag overwegend bewolkt, in de middag 13 graden bij een matige wind uit het zuidoosten, maandagavond en nacht kunnen er enkele buien gaan vallen.

Na maandag blijven wij te maken houden met onstabiel weer waarbij buien zich ontwikkelen maar ook is er ruimte voor de zon. Overdag temperaturen rond de 15 graden in de nachten rond de 11 graden. De wind draait naar het westen/zuidwesten en is overwegend matig van kracht.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp