Hollands Kroon Actueel

Archieffoto Marlies Kaptijn: Lynn Klesser goed op dreef met 4 Treffers.

Winst reserves Juro Unirek/VZV tegen PCA kwiek

‘T VELD – De selectie van VZV heeft tegen PCA Kwiek een verdiende overwinning behaald. De ploeg uit Raalte heeft de zelfde ambities als VZV, promotie naar de Eerste divisie. Ondanks de verre reis naar de Duitse grens kwam VZV meteen sterk uit de startblokken.

Het team van coach Ard de Ruiter nam in de begin fase al snel een belangrijke 2-6 voorspong en wist die de hele wedstrijd in stand te houden. Met goed positie spel en een fantastisch goede dekking werd de wedstrijd gecontroleerd, VZV is in dit treffen niet echt in gevaar geweest.

Door slordigheden bleef de ploeg uit Raalte in het spoor van VZV, en bleef het verschil nagenoeg het zelfde. In de pauze werden de taken en slordigheden nog eens goed besproken.

Na rust stond het team z’n mannetje/vrouwtje en pakte VZV de tweede zege en de koppositie tegen deze geduchte tegenstander. Met nog ongeveer 7 min. te spelen onder leiding van het prima en onopvallend fluitende scheidsrechters koppel had VZV zelfs weer een voorsprong van 8 doelpunten.

De balans in dit team is voortreffelijk waarin alle speelsters ook nu weer tot score kwamen. Het team van Ard de Ruiter kon die laatste fase lekker ontspannen uit spelen en is VZV na twee speelronden ongeslagen koploper in de Tweede divisie

Eindstand 27-32

Doelpunten: Jet Jimmink 5, Lynn Klesser 4, Demy Worst 4, Floor 4,  Zoë de Bruijne 4, Britt Stammes 2, Lotte Houtenbos 2, Amy de Rooij 2, Krissy Hogervorst 2, Albert Abube, Renee Kolken en Lisa Vlug 1

Programma Juro Unirek/VZV Dames2: Donderdag 10 oktober Bekerwedstrijd Geel Zwart Ds.1 – VZV Ds.2 aanvang 20.00 uur Sporthal De Multitreffer ’t Zand. 

Zaterdag 12 oktober na de wedstrijd van Juro Unirek/VZV Ds1 tegen HV Quintus Ds.1 aanvang 19.00 uur.

De competitie wedstrijd in de Tweede divisie Juro Unirek/VZV Ds2 tegen Commandeur/VVW D.s1 aanvang 20.45 u. Sporthal ’t Zijveld.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp