Hollands Kroon Actueel

ZAP 013-1 onderuit tegen Always Forward

BREEZAND – Tweede team van een vereniging die altijd de beste spelers kwijt raakt aan buur Hollandia dus dit moest op zich wel te doen zijn. Dat viel dus een klein beetje tegen. We stonden vanaf de eerste minuut onder druk en hadden verschrikkelijk veel moeite om ons daar onderuit te voetballen.

Een verslag van de begeleider

Na een minuut of tien een1-0 achterstand door een goed ingeschoten vrije trap die voor onze gelegenheidskeeper Stan onhoudbaar was,een vrije trap die overigens helemaal niet moest worden gegeven,maar scheids bakte er bar weinig van,geen thuisfluiter maar gewoon de verkeerde hobby gekozen.

Na 15 minuten nog niks goed gedaan als team maar na één keer goed doorzetten van Lemey en daarna een goede voorzet op Jamie betekende dit de onterechte 1-1. Na wat lomp verdedigen van onze kant kreeg Forward een penalty,waardeloos ingeschoten maar te hard voor Stan om te pareren.

Na deze penalty begonnen we gelukkig wel even beter te ballen en maakte Lemey na een goeie rush van Faas de 2-2.

In de rust,veel verschillende meningen wat betreft hoe het ging,van beste lekker naar goed naar het moet echt een heel stuk beter…die laatste was van trainer en coach. Tweede helft moest het dus anders,helaas kwam dat er niet helemaal uit.

We speelden iets beter doordat Stan weer ging voetballen,Stan liep ze iedere keer voorbij alsof het pionnetjes waren,maar ook eens met je ?? kilo ( bouw van een windvaan)in de duels knallen,bij de rest hield het nog steeds niet over,matige verplaatsing van links naar rechts en nog steeds veel te veel van die ziekenhuis ballen in plaats van strak inspelen.

Always Forward bakte er ook niet veel meer maar door persoonlijke fouten stonden we na 20 minuten wel met 4-2 achter. Twee minuten voor tijd maakte Woijtek nog wel de 4-3 maar voor een gelijkspel was de tijd nog te kort.

4-3 verlies tegen een tegenstander die je echt wel kon hebben,maar als je drie keer in de week op iets traint en je zie daar echt helemaal niks van terug wordt het ook wel een lastig verhaal.

Uitzakken??

Alleen Jard zien doen,Lemey in één keer inspelen,geen één keer gezien. Het was echt niet best en snap dat Max zich afvroeg of dingen wel helemaal doordringen als je wat uitlegt.

Het hele goede nieuws is wel…… Volgende week weer een kans tegen DWOW,deze keer zonder trainer,die zit lekker in Canada. Die moet even het hoofd leeg maken en kijken hoe we gaan zorgen dat we dit soort partijen wel over de streep trekken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp