Hollands Kroon Actueel

Hollands Kroon de nummer drie in meest duurzaamste publieke opdrachtgevers

HOLLANDS KROON – Cijfertjes tijd en dus ook tijd om te kijken wie de duurzaamste publieke opdrachtgever is onder de gemeenten in Nederland, en Hollands Kroon komt er heel goed uit, ze is namelijk de nr. 3 van Nederland achter de Provincie Noord-Brabant en de gemeente Amersfoort.

Van alle Noord-Hollandse gemeenten scoort Hollands Kroon verreweg het beste, de gemeente Purmerend staat op plaats5,  de gemeente Haarlem op plaats 9, het Havenbedrijf Amsterdam op plaats 19, de gemeente Zaandam op plaats 20, de gemeente Haarlemmermeer op plaats 22 en hekkensluiter is de gemeente Amsterdam op plaats 25

Opvallend genoeg staan gemeentes als Medemblik, Schagen, Den Helder, Opmeer en Heerhugowaard niet bij de beste 25 wat bij de lokale politici tot vragen heeft geleid. 

Er is vooral gekeken naar aanbesteders die minimaal 7 projecten openbaar hebben aanbesteed wat een lijst van 83 kandidaten heeft opgeleverd daarbij is niet gekeken naar omvang van de objecten maar vooral naar de impact op duurzaamheid wat dan ook het zwaarst werd beloond.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageer op dit onderwerp