Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: buien soms met onweer

HOLLANDS KROON – Na de regenval van woensdag, lokaal is er ruim 30mm aan regen gevallen, ook vandaag wederom buien waarvan sommige gepaard gaan met een klap onweer.

Ons weer wordt bepaald door lagedrukgebieden die vanaf de oceaan onze kant op komen, perioden van zon worden afgewisseld met perioden waarbij er lokaal veel neerslag kan vallen. Ook de temperatuur blijft daardoor flink achter bij wat normaal is voor deze tijd van het jaar.

Vandaag loopt de middagtemperatuur op naar een graad of 14 bij een matige tot vrij krachtige zuidwestelijke wind,en tijdens buien kunnen windvlagen tot 65km/u voorkomen. In de nacht naar vrijdag vallen er ook nog steeds enkele buien en daalt het kwik naar 12 graden.

Vrijdag van het zelfde laken en pak maar de laatste berekeningen laten nog meer regenval zien, lokaal kan dit tot wateroverlast gaan leiden. Overdag 15 graden in de nacht naar zaterdag 12 graden en de wind is vrij krachtig tot krachtig en waait uit het zuidwesten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp