Hollands Kroon Actueel

Op de foto van links naar rechts: Paul Singelenberg van de Stichting Kinderopvang Hollands Kroon, José Vosbergen van de Stichting Surplus, wethouder Mary van Gent en Gert Jan Veeter van de Stichting Sarkon.

Inwoners Hippolytushoef enthousiast over komst nieuwe school

HIPPOLYTUSHOEF – Tijdens de afgelopen inwonersavond in Hippolytushoef voor de direct omwonenden van de nieuw te bouwen school aan de Elft in Hippolytushoef. De architect kwam deze avond een presentatie geven over het ontwerp van de nieuwe school.

De vele aanwezigen waren enthousiast over het ontwerp maar er waren nog wel veel vragen voor de aanwezige verkeersdeskundige van de gemeente Hollands Kroon over de veiligheid, het parkeren maar vooral ook over het verkeer. Deze vragen zullen worden meegenomen in het vervolgtraject.

Op het terrein waar nu nog het lege pand van De Marske staat, de Stichting Netwerk Roemenië is verhuisd naar een andere locatie zal worden aangepast voor de tijdelijke huisvesting van de leerlingen die in de meivakantie 2020 gaan de leerlingen van de kei die daar dan les gaan krijgen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?