Hollands Kroon Actueel

‘Gezworen vijanden’ samen één bus..

WINKEL/NIEUWE NIEDORP – Er zullen wat oorlogen zijn uitgevochten op het voetbalveld tussen v.v. Nieuwe Niedorp en v.v. Winkel, als sportieve gezworen vijanden.

Maar dat buiten het veld de vriendschap tussen beide verenigingen dik in orde is blijkt wel uit het feit dat er gezamenlijk een prachtige bus voor vervoer van de jeugd van v.v. Nieuwe Niedorp en de dames van v.v. Winkel 1 is aangetrokken.

Met sponsoring van Peter Koelewijn van autoschadebedrijf Koelewijn, Simon Peetoom van SP 2000 en Jorg Schimmel van Jorg Reclame kunnen de gebruikers van de bus luxe en comfortabel onderweg naar de tegenstander. 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp