Hollands Kroon Actueel

Foto: Shutterstock

Weerbericht Hollands Kroon: van tijd tot tijd een bui

HOLLANDS KROON – We komen dit weekend in een iets rustigere vaarwater wat het weer betreft, droog houden we het niet maar de wind zal flink minder aanwezig zijn. Verspreidt over de dag vallen er enkele buien, lokaal kan er tot 4mm aan neerslag gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 14 graden bij een matige zuidwestelijke wind, in de nacht naar zondag daalt het kwik naar 11 graden en vallen er wederom enkele buien.

Zondag draait de wind tijdelijk naar het zuiden/zuidoosten en dat gaan we direct merken aan de temperatuur, die loopt zondagmiddag op naar de 19, lokaal zelfs 20 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en draait in de loop van de middag weer richting het zuidwesten waardoor het zondagavond weer gaat regenen.

Na zondag vallen we weer terug in het huidig weerbeeld, elke dag wel een paar buien, overdag temperaturen rond de 14 á 15 graden en de wind is overwegend matig en waait uit het zuiden/zuidwesten. De nachttemperaturen liggen zo rond de 11 graden.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp