Hollands Kroon Actueel

Zangavond Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Zondag 20 oktober is er een zangavond met liederen uit de bundel van Joh. de Heer. Aanvang 19.30 uur in de Filadelfia kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef.

De muzikale begeleiding wordt deze avond verzorgd door Jan, Jannie en Cornelis Bakker met accordeon, gitaar en klarinet. Er is een korte pauze waarin koffie en thee geschonken wordt. Ieder die mee wil zingen, is van harte welkom.

Er zullen liederen gezongen worden uit de bundel van Johannes de Heer. Johannes de Heer was een Nederlandse evangelist die bekend is geworden door naar hem vernoemde liederenbundel. Geïnspireerd door de ‘gospel hymes’ uit Amerika en gezangen uit Engeland en Wales, waar hij een aantal bijeenkomsten had bijgewoond, stelde hij zelf een liederenbundel samen uit deze gezangen. De liederen hadden als hoofddoel de evangelisatie. Hier werd de basis gelegd voor de Zangbundel Joh. de Heer.

Ook richtte hij het tweewekelijkse tijdschrift Het Zoeklicht op, waar de nadruk ligt op de profetieën betreffende de “eindtijd”.  

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp