Inloopmiddag over glasvezel in het buitengebied

MIDDENMEER – De afgelopen maanden is door Digitale Stad een glasvezelnetwerk aangelegd in het buitengebied van Hollands Kroon. Dat betekent dat inwoners binnenkort kunnen genieten van de vele voordelen van het open glasvezelnetwerk. Om meer uitleg te geven over de vele voordelen van glasvezel en bewoners de mogelijkheid te geven meer vragen te stellen, organiseert Digitale Stad twee inloopmiddagen op 22 en 23 oktober.  

Open glasvezelnetwerk

Het glasvezelnetwerk van Digitale Stad is een open netwerk. Dat betekent dat veel gerenommeerde serviceproviders hun diensten leveren over het netwerk, zoals KPN, T-Mobile en XS4ALL. Bewoners kiezen zelf de provider met het abonnement dat het beste past.

Waar is het netwerk nu aangelegd?

In een groot gedeelte van het buitengebied van Hollands Kroon ligt het hoofdnetwerk. In een klein gedeelte is het netwerk zover klaar dat bewoners ook gebruik kunnen maken van de diensten. Doe de postcodecheck op www.digitale-stad.nl/hollands-kroon om te zien of uw woning kan worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten bedragen eenmalig € 1.900,- of een vastrechtvergoeding van € 12,50 per maand. 

Kom naar de inloopmiddag.

De aanleg van glasvezel brengt vragen met zich mee. Daarom organiseert Digitale Stad twee inloopmiddagen. Adviseurs staan klaar om de voordelen van het open glasvezelnetwerk uit te leggen en er kan direct een afspraak worden gemaakt voor het maken van de huisaansluiting.

  • Datum: dinsdag 22 en woensdag 23 oktober
  • Tijdstip: 15.00-19.00 uur
  • Locatie: Meerhoeve, Cultuurweg 4 in Middenmeer.

Meer weten?

Meer informatie over het project en antwoorden op veelgestelde vragen vindt u op onze website; www.digitale-stad.nl/hollands-kroon

[signoff]

Reageer op dit onderwerp