Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Nigel Groot pakt brons op het Open Alkmaarse Judotoernooi

ANNA PAULOWNA – Zondag 13 oktober stond het internationale judotoernooi  in Alkmaar voor de deur, deze keer bijna een thuiswedstrijd.

Nigel Groot van Bakkersports Schagen kwam uit in -15, -66kg wat een pittige poule was. De 1e partij kwam hij meteen een sterke tegenstander tegen, waarvan hij wist dat het heel lastig zou worden. Nigel kwam met een wazari voor te staan , helaas lag hij even later in een houdgreep waar hij niet meer uit kon komen.

Nu moest de volgende partij gewonnen worden anders was t over en uit. De 2e en 3e partij won Nigel ook met Ippon. De laatste partij was om het brons en won hij overduidelijk en dat leverde een mooie 3e podiumplaats op.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp