Hollands Kroon Actueel

Breezand gaat op de schop, informatieavond voor inwoners Breezand

BREEZAND – Begin 2020 worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het zuidelijke deel van de Zandvaart (westzijde) en Burg. Lovinkstraat in Breezand.

Beide wegen komen samen in het centrum en zijn de belangrijkste verkeersroutes van het dorp. Over deze werkzaamheden wordt op woensdag 30 oktober een informatieavond georganiseerd om 19.00 uur in Bloemenlust in Breezand. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Ontwerp centrumgebied

Een ingenieursbureau heeft het schetsontwerp centrumgebied vertaald in een ontwerp voor de inrichting van de Zandvaart, Burg. Lovinkstraat en het centrum van Breezand.

Informatieavond

Het inrichtingsontwerp moet nog afgemaakt worden, waarbij ruimte is voor ideeën uit de omgeving. Daarom organiseren we een informatieavond op woensdag 30 oktober 2019. De avond begint om 19.00 uur in Bloemenlust in Breezand. Tijdens de avond wordt het ontwerp gepresenteerd, waarna er ruimte is om tips te geven.

Wel graag even vooraf aanmelden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp