Hollands Kroon Actueel

Creatieve markt in Cultuurhuis de Kolk

LUTJEWINKEL – Op zondag 27 oktober vindt er een Creatieve Markt plaats in Cultuurhuis de Kolk, Weereweg 32, Lutjewinkel, van 10.30-16.30 uur. Heel veel creativiteit onder 1 dak, van glas in lood tot sieraden, van schilderen tot houten cadeauartikelen en bloemsierkunst en nog veel meer, zelfs muzikale creativiteit! 

Er is volop gelegenheid om spulletjes te kopen, je aan te melden voor cursussen of workshops, om te netwerken en andere creatievelingen te ontmoeten in de koffiehoek. Kom gezellig langs op deze inspirerende dag, de toegang is gratis.

Cultuurhuis de Kolk is goed toegankelijk voor invaliden. Parkeren kan op het terrein van buurman Jan Schreur.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp