Hollands Kroon Actueel

Fractieoverleg GroenLinks

DEN OEVER – Denk en praat maandag 28 oktober met ons mee! De fractievergadering is van 15.00 tot 17.00 uur in De Zingende Wielen, Akkerweg 39, Den Oever.  Iedereen is van harte welkom. Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat). 

In het fractieoverleg bespreken we de raadsvergadering van 31 oktober.  De vergaderstukken staan op de website van Hollands Kroon. Agenda:

Als de tijd het toelaat komen de onderwerpen van de raadsvergadering van 7 november (begroting 2020) ook aan de orde. Zo niet, dan wordt de bespreking hiervan verplaatst naar een ander tijdstip. Iets anders aan ons voorleggen kan natuurlijk ook! Laat even weten.

De eerstvolgende bestuursvergadering is op 12 november, die is toegankelijk voor GroenLinks-leden. Onze algemene ledenvergadering is op 24 november. Nadere informatie hierover volgt nog.

Natuurlijk kun je ook buiten het fractieoverleg om dingen met ons bespreken of aan ons vragen. Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over onze activiteiten en standpunten staat op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp