Hollands Kroon Actueel

Tuig terroriseert Joods gezin Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Een groepje inwoners, mogelijk tieners, uit Hippolytushoef heeft het voorzien op een Joods gezin in Hippolytushoef en terroriseren dit gezin al geruime tijd, meldt Wieringernieuws op haar website.

Deze week liep het helemaal uit de hand toen er zwaar vuurwerk naar de woning werd gegooid en er een raam sneuvelde.  Direct hierop hebben inwoners van Hippolytushoef een beloning van 1100 euro uitgeloofd aan diegene die de politie de gouden tip geeft over deze aanslagplegers.

Politiewoordvoerder Menno Hartenberg laat weten dat het Joodse gezin de laatste jaren al meerdere malen slachtoffer is van vernielingen, uit worden gescholden en nu dan de aanslag met het zware vuurwerk.

Weet u wie deze idioten zijn bel dan met de politie op telefoonnummer: 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp