Hollands Kroon Actueel

Foto: Googlemaps

Aanslagplegers Hippolytushoef mogelijk gezien door getuige

HIPPOLYTUSHOEF – De aanslagplegers op het huis van de familie Schmidt in Hippolytushoef zijn mogelijk gespot door een getuige, de getuige zag drie jongens met een rugzak uit de richting van OBS De kei komen.

In twee e-mails die in bezit zijn van de redactie van Hollands Kroon Actueel verteld de getuige precies wat hij heeft gezien, deze e-mails zijn ondertussen ook bij de politie beland.

Ondertussen is ook bekend geworden dat vandaag burgemeester Rian van Dam een bezoek gaat brengen aan de familie Schmidt. Tegen NH Nieuws zegt de burgemeester dat wat er afgelopen week is gebeurd misselijkmakend en niet te accepteren is.

De politie is alles wat de laatste 20 jaar is gebeurd aan het verzamelen en met deze informatie waaronder dus wat de getuige op de bewuste avond/nacht heeft gezien meenemen in een groot onderzoek naar de daders.

De politie roept daarom nogmaals op, weet u wie deze jongens zijn, het gaat vrijwel zeker om minderjarige jongens, bel dan direct met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000. Diegene met de gouden tip die leidt tot aanhouding van de dader(s) wacht een forse beloning uitgeloofd door inwoners van Hippolytushoef.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp