Hollands Kroon Actueel

Flevo onderuit tegen fusieploeg Schagen United

MIDDENMEER – Schagen United blijft het goed doen in het eerste fusiejaar. Zondag was het team van Sem Wokke te sterk voor gastheer Flevo.

Binnen driie minuten stond het 0-1 door Robbert-Jan Klein. Korte tijd later zorgde Klein ook voor 0-2. ”Flevo kwam daarna wel beter in de wedstrijd”, vertelt Michel Stikfort. De assostent-trainer van Schagen United heeft een verleden bij Flevo. ”Maar dat telt helemaal niet meer mee,” meldt nieuwspartner Noordkop Centraal

Na rust scoorde Klein zijn derde van de middag (0-3) en zat United op rozen. Jild Wardenaar zorgde voor 0-4. Flevo kon daarna een klein beetje aansluiting vinden en de score beperkten: 2-4. Jacco Sijnesael zorgde met een afzwaaier voor 2-5. Flevo had het laatste woord (3-5), maar toen had Schagen United de schapen al op het droge.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp