Spar Supermarkt wordt steunpunt van was- en stomerijservice Dobbi

HOLLADNS KROON – Alle vierhonderd Spar supermarkten in Nederland worden vanaf 2020 steunpunt voor was- en stomerijservice Dobbi. Dobbi is dit jaar gekozen als beste stomerij van Nederland en in 2017 werd het bedrijf zelfs uitgeroepen tot meest innovatieve stomerij ter wereld.

Dobbi haalt de kleding bij u thuis op en brengt het twee dagen later weer thuis maar u kunt vanaf 2020 ook uw kleding naar 1 van de Spar-winkels brengen en het daar 2 dagen later weer ophalen.

Dobbi werkt hiervoor samen met PostNL waar Spar ook mee samenwerkt. Dobbi heeft het afgelopen jaar een proef gehouden bij een klein aantal vestigingen en dat is prima verlopen waardoor er nu is besloten om het landelijk te gaan uitrollen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp