Foto: Leger des Heils

Leger des Heils zoekt collectanten in Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – De natste, koudste en donkerste  landelijke collecteweek van het jaar is traditiegetrouw voor het werk van het Leger des Heils. De laatste week van november is het weer zover. Gelukkig zijn er een aantal trouwe collectanten die van  25 t/m 30 november op pad willen gaan. Ook hier in Wieringerwaard.

Het werk van het Leger des Heils bestaat o.a. uit opvang en begeleiding van dak-en thuislozen, huiskamer/inloop-projecten, jeugdhulpverlening o.a. kindertehuizen, begeleiding van verslaafden, hulp bij schuldsanering, begeleiding van jonge moeders en hun kind en jonge vader groepen, bestrijding van eenzaamheid onder ouderen, hospice-zorg voor mensen die stervende zijn en nog veel meer. Dit werk wordt gedaan met de gedachte dat we voor onze naaste verantwoordelijk zijn.

Er zijn nog collectanten nodig voor de Noorddijk, Kerkweg, Molenweg,  Zuidzijperweg van Molenweg tot Slikkerdijk, Slikkerdijk, Poolland, Kreil, Sluizerweg, Nieuwesluis, Lotweg, Kruisweg, Zwinweg, Veerweg, Kneesweg, Kneeskade.

Mocht u/jij een of meerdere wegen voor zijn of haar rekening willen nemen, meld u/jij zich dan aan als collectant bij Mieke Dijkema, Bovenwiel  28A, 1766KT Wieringerwaard telefoon 0224 227527/ 0618892704 willeminadijkema@yahoo.com

[signoff]

Reageer op dit onderwerp