Hollands Kroon Actueel

Inter Visual Studio / Lindsay Zoetelief

37-jarige man aangehouden wegens steekpartij Winkel

WINKEL – De verdachte van de steekpartij vrijdagavond in Winkel is een 37-jarige man. Direct na de steekpartij is de man door omstanders in bedwang gehouden en overgedragen aan de politie toen deze ter plaatse kwamen.

Wat er precies is voorgevallen onderzoekt de politie nog, het slachtoffer is na een eerste onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht om aan zijn verwondingen te worden geholpen. Of de man ernstig gewond is kan de politie op dit moment nog niet vertellen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?