De te lage verkeersdrempel in Westerland

Hollands Kroon gaat samen met de inwoners van Westerland de verkeerssituatie bespreken

WESTERLAND – Op maandagavond 25 november organiseert Hollands Kroon een bewonersbijeenkomst over de verkeerssituatie in Westerland.

Tijdens deze bijeenkomst praten zij de inwoners bij over de verkeersaanpassingen die op korte termijn worden uitgevoerd. Ook wil Hollands Kroon met de inwoners in gesprek over aanpassingen voor de lange termijn.

De bijeenkomst vindt plaats op camping Waddenzee, Westerlanderweg 43. De inloop is vanaf 19.45 uur, start om 20.00 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via de oranje button op deze pagina.

Iedereen is welkom

Aanwonenden van de Koningsweg en Poelweg zijn per brief uitgenodigd. Uiteraard is iedereen die belangstelling heeft van harte welkom bij deze bijeenkomst. Meldt u zich wel even aan, dan houdt Hollands Kroon rekening met uw komst. Wethouder Theo Meskers is aanwezig en vertelt u over de huidige stand van zaken. Daarnaast zijn politie en medewerkers van Hollands Kroon aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

In gesprek over mogelijkheden voor lange termijn

Om geen verkeerde verwachtingen te wekken; helaas is er op dit moment geen oplossing waarmee de totale verkeerssituatie direct opgelost kan worden. Hollands Kroon gaat wel graag met de inwoners van Westerland in gesprek over de mogelijkheden (op korte en lange termijn) die Hollands Kroon ziet en horen graag of de inwoners van Westerland daar aanvullende ideeën over hebben.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp