Hollands Kroon Actueel

Foto: Shutterstock

Weerbericht Hollands Kroon: bewolkt met weinig ruimte voor de zon

HOLLANDS KROON – In het weekeinde van 23-24 november vindt de overgang plaats naar een min of meer zonale stroming die zachter en wisselvalliger weer teweeg gaat brengen. Daarna neemt de onzekerheid sterk toe. In het weekeinde van 30 november zien we in ca. 60% van de leden drukstijgingen op de Oceaan.

Vandaag is het overwegend zwaarbewolkt en lokaal kan nog wat nevel voorkomen, vanmiddag wordt het niet veel warmer dan een graad of 4 en dat blijft ook zo in de nacht naar vrijdag. De wind waait uit het oosten en is overwegend matig van kracht. in de nacht naar vrijdag draait de wind wat meer naar het zuiden.

Vrijdag is overdag gedeeltelijk bewolkt zodat wij de zon ook weer eens te zien krijgen, met 7 graden in de middag is het weer wat warme dan vandaag. De wind waait uit het zuidoosten en is matig van kracht.

Na vrijdag neemt de kans op een bui weer toe al zullen de hoeveelheden die dit weekend gaan vallen niet groot zijn. Wel zal de zon maar af en toe te zien zijn en blijft het overwegend grijs door de vele bewolking. Met 7 graden in de middag en 5 graden in de nachten is de temperatuur vrijwel gelijk aan het jaarlijkse gemiddelde.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp