Wegpiraat racet met 150km/u over de N9 en haalt zelfs politieauto in

NOORDKOP – De agenten in de politieauto keken wel heel vreemd op toen zij ineens met een bloedsnelheid voorbij werden gereden op de N9 waar een maximum snelheid van 80km/u geldt.

De agenten kregen een melding waar zij met spoed heen moesten, met 120 km/u op de teller reden zij naar de melding toe toen zij werden ingehaald door de wegpiraat die na meting met 150 km/u over de N9 bleek te rijden.

Niet veel later kwam de er bericht over de melding dat de agenten niet meer nodig waren waarna zij de wegpiraat aan de kant hebben gezet en het rijbewijs van de 54-jarige man hebben ingevorderd en proces verbaal hebben opgemaakt.

De man zal een schikking thuis krijgen of een oproep van de rechtbank om zich voor zijn asociale rijgedrag moeten verantwoorden.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp