Hollands Kroon Actueel

Het Wieringer Ontmoetingsdiner in kerstsfeer

HIPPOLYTUSHOEF – In oktober hebben de gasten weer kunnen genieten van het Wieringer Ontmoetingsdiner. De twintig gasten genoten van een lekker pompoensoep, een bruine bonenschotel met salade en een toetje van bruine vla met Oreo snoepjes. Tussen de gangen door werd er een verhaal verteld. De afsluiting was met  koffie, thee.

Op vrijdag 13 december staat het volgend diner weer klaar, dit zal in kerstsfeer zijn. Aanmelden kan vanaf maandag 25 november. Dit kan alleen individueel en uitsluitend telefonisch bij Sjoerd Folkertsma 0227 602465.

Het Wieringer Ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen die op Wieringen wonen en die (bijna) altijd thuis alleen zitten te eten of om een of andere reden niet buiten de deur kunnen eten. Lidmaatschap van een kerk is niet vereist. De kosten voor deelname zijn 5 euro. Als het nodig is kan vervoer geregeld worden.

Het diner begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. De locatie is: Filadelfia kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef.

Het Wieringer Ontmoetingsdiner is een initiatief van de vier Wieringer kerken: de Rooms Katholieke Parochie, de Protestantse Gemeente Wieringen, de Doopsgezinde Gemeente Wieringen en de Pinkstergemeente Filadelfia, in samenwerking met Stichting Present Hollands Kroon.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp