Hollands Kroon Actueel

Archieffoto: Carmen v d Kroon Topscorer met 8 Treffers

Winst Reserves JuRo Unirek/VZV

‘T VELD – De wedstrijd liep in de beginfase nog wel tamelijk gelijk op en Havas nam zelfs twee maal een voorsprong. Echter gaandeweg de 1e helft lieten de dames van VZV2 duidelijk zien een klasse beter te zijn en stelde het team van Coach Ard de Ruiter orde op zaken. 

Demy Worst zorgde voor de gelijkmakers en via Renee Kolken, Carmen v d Kroon, Romy Zengerink en weer Demy Worst pakte VZV al gauw een 3-7 voorsprong. Havas klampte echter weer aan en kwam zelfs weer terug in de wedstrijd 6-7, waarna VZV een tandje bij schakelden en Carmen v d Kroon de laatst treffer voor rust aantekende. Ruststand 8-12.

De 2e helft kwam JuRo Unirek/VZV goed uit de startblokken en vergrote de voorsprong door twee treffers van Demy Worst, Romy Zengerink en Carmen v d Kroon naar 9-16. De thuisploeg en gaf zich echter nog niet gewonnen en kwam terug naar 11-16 maar het team van Ard de Ruiter was op alle fronten beter en gaf geen krimp.

De voorsprong kwam totaal niet in gevaar en VZV breide die gestaag uit waar ook in deze wedstrijd alle speelsters een aandeel handen in de score. Floor Groenveld, Jet Jimmink en Tessa Fijnheer tilden de stand zelfs op naar 14-26 en nog was de koek niet op want Albertine Abube en Lotte Houtenbos maakten ook nog een fraaie treffers.

Bij het laatste fluitsignaal van de goed en consequent fluitende arbiters nam Renee Kolken de laatste treffer voor haar rekening.

Eindstand 18-30.

Doelpunten: Carmen v d Kroon 8, Demy Worst 6, Jet Jimmink 3, Renee Kolken 3, Floor Groenveld 3, Romy Zenderink 3, Lotte Houtenbos 2, Albertine Abube 1, Tessa Fijnheer 1.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp