Hollands Kroon Actueel

v.l.n.r. Merel Winder, Isa Droomers en Jelisha Dijkhuizen (Foto: Michel Wanten )

Droomdebuut Jelisha Dijkhuizen op haar eerste Internationale Turntoernooi

NOORDKOP – Merel Winder (Julianadorp) van turncentrum TopTurnen West turnde een fantastische wedstrijd. Verdiend behaalde zij hierdoor een bronzen medaille in het allround klassement. 

Grote klasse 
Met stijl en souplesse turnde zij voor de jury haar wedstrijdoefeningen op sprong, brug, balk en vloer. Balk sprong er bovenuit, de jury beloonde haar prachtig uitgevoerde oefening met een 2e te plaats en mocht hierdoor deelnemen aan de toestelfinale balk. 

Mixteam wint goud 
Merel turnde ook in een mixteam van TopTurnen Zuid en West, tezamen met Liz van Eijndhoven en Pien van Dael werden zij heel netjes 1e. Coaches Monique Zwarthoed (TopTurnen West) en Nico Zijp (Topturnen Zuid) waren trots op het eindresultaat. 

Debuut Isa Droomers en Jelisha Dijkhuizen 
Isa Droomers (Purmerend) en Jelisha Dijkhuizen (Anna Paulowna) turnden hun eerste Internationale Turntoernooi in België. Zij eindigden heel mooi op een 9e en 17e plek. In een veld van 28 turnsters. Deze jonge talenten hebben weer een flinke stap gemaakt en zijn klaar voor de aankomende wedstrijden.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp