Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Advendo Wieringerwerf goed vertegenwoordigd.

WIERINGERWERF – Afgelopen zaterdag 23 november hadden de meiden van Advendo Wieringerwerf hun eerste wedstrijd van het nieuwe turnseizoen. Sommige van onze meiden zelf hun aller eerste echt turnwedstijd. Nou hoe spannend was dat. De meiden hebben het ontzettend goed gedaan. Prachtige prestaties laten zien en natuurlijk ook puntjes om te verbeteren.

’s Morgens om 9 uur mochten Romée Vossen en Michelle van Garderen de spits afbijten. Romée Vossen heeft een keurige 19e plaats behaald met een punten totaal van 46,150. Romée turnt in de categorie Pupil 1 niveau D2. Michelle van Garderen heeft een welverdiende 3e plaats behaald met een punten totaal van 54,200. Michelle turnt in de categorie Jeugd D2 en heeft in haar niveau op brug de hoogste score gehaald 14,900.

In de tweede wedstrijd van de dag was Suus de Jong aan de beurt. Suus turnde haar aller eerste echte turnwedstrijd in de categorie Instap D3. Suus behaalde een keurige 9e plaats met een punten totaal van 50,725.

In de categorie Pupil 1 D3 turnde Lieke Damman een prachtige wedstrijd en belandde daarmee op een welverdiende 1e plek met 50,275 punten. Dycke Moors behaalde een keurige 6e plaats met een punten totaal van 46,500. Liza Wagenaar turnde haar aller eerste wedstrijd en belandde op een prachtige 12e plek met een punten totaal van 43,575. Liz Scholten turnde eveneens haar aller eerste turnwedstrijd en behaalde een keurige 19e plaats met een punten totaal van 39,900.

Emma van Biljouw turnde dit jaar voor het eerst in de keuze oefenstof. Emma heeft een totaal bij elkaar geturnd van 30,150 punten en heeft daarbij de 25e plaats behaald.

In de laatste wedstrijd van de dag mochten 8 turnsters van Advendo hun kunsten vertonen, en of ze dat gedaan hebben. Tatum Schiphof heeft een welverdiende 2e plaats behaald met een prachtig punten totaal van 51,475 en heeft op vloer in haar niveau de hoogste score behaald van 13,400. Iris Glas heeft een punten totaal bij elkaar geturnd van 49,300 en belandde daarmee op de 7e plaats. Jessica Schakel heeft met een punten totaal van 47,425 een prachtige 9e plaats behaald. Damar Zegers is op een keurige 14e plaats beland met een mooi punten totaal van 44,575. En Lynn Scholten die haar aller eerste wedstrijd turnde heeft een keurige 17e plaats behaald met een punten totaal van 31,450. Deze meiden kwamen alle vijf uit in de categorie Jeugd D3.

Eveneens in de laatste wedstrijd van de dag zaten Sien, Evy en Odette. Deze meiden vertegenwoordigde de categorie Pupil 2 D2. Sien van Campen heeft een keurige 16e plaats behaald met een punten totaal van 46,075. Evy Wagemaker heeft een punten totaal bij elkaar geturnd van 43,275 en behaalde daarmee een 20e plaats. Odette de Geus behaalde een 21e plaats met een mooi punten totaal van 41,150.

De meiden hebben prachtige prestaties neergezet en gaan zich nu weer klaar maken voor de volgende wedstrijd op 1 en 2 februari te Den Helder, waar we afgelopen weekend ook te gast waren.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?