Hollands Kroon Actueel

Moeder Marcin Dmytryszyn wil onderzoek doodsoorzaak zoon

WIERINGERWERF – De moeder van Marcin Dmytryszyn gelooft niet dat haar zoon door een noodlottig ongeval is overleden maar dat er opzet in het spel is.

Dit zegt Danuta Dmytryszyn tegen het NHD. die met haar een chatgesprek had waarin zij vertelt dat zij de dood van haar zoon niet kan accepteren omdat de omstandigheden heel vreemd waren waarin haar zoon om het leven kwam.

Marcin verdween op 26 maart van de radar en ondanks vele zoektochten in o.a. het Robbenoordbos en Dijkgatbos werd hij niet gevonden, sommigen dachten dat hij lopend terug was gegaan naar Polen. Wel staat vast dat hij op de bewuste avond van 26 maart ruzie had met zijn medebewoner van een woning in Medemblik waar Marcin woonde. Hij moet toen in zijn auto naar Middenmeer zijn gereden, zijn auto werd enkele weken later gevonden, en lopend naar het politiebureau in Wieringerwerf zijn gelopen waar hij weer werd weggestuurd, waarna hij spoorloos verdween.

De woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoek naar de doodsoorzaak van Marcin is gesloten en er verder geen mededelingen meer worden gedaan over het onderzoek. De moeder van Marcin wil nu de koning een brief schrijven met het verzoek om het onderzoek te heropenen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp