Muzikale Winterwandeling in Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Als afsluiting van een geslaagd jubileumjaar organiseert muziekvereniging Wieringerwaard op zaterdagavond 21 december 2019 de Muzikale Winterwandeling. Tijdens deze wandeling, georganiseerd in samenwerking met zangkoor Wieringerwaard, wordt de bezoeker ‘verrassend (en) muzikaal’ meegenomen door het dorp.

De wandeling start de 21e om 19.30 uur in het Witte Kerkje aan de Trambaan en zal met een gezellig afsluiting eindigen in het nabijgelegen dorpshuis de Oude School aan de Populierenlaan. Vanaf 19.00 uur is toegang tot het kerkje mogelijk. Na afloop is er voldoende gelegenheid om na te zitten.

Toegangskaarten voor dit evenement zijn vanaf 2 december te koop bij tankstation Van Zijl aan de Molenweg te Wieringerwaard. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Het aantal kaarten is beperkt.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp