Hollands Kroon Actueel

Team Lidl Wieringerwerf

480 zonnepanelen, energielabel A ++++, energiezuinige LED verlichting en is aardgasvrij, de nieuwe winkel van Lidl in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Supermarktketen Lidl opent op woensdag 4 december om 9.00 uur haar nieuwe winkel aan de Terpstraat in Wieringerwerf. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. De winkel is zeven dagen per week open.

Aandacht voor duurzaamheid en vers 

Deze supermarkt beschikt over 480 zonnepanelen, energielabel A ++++, energiezuinige LED verlichting en is aardgasvrij. De ruime winkel is voorzien van een volwaardig assortiment en er is veel aandacht voor dagverse producten, actieartikelen en non-food producten. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Met een zelf bedienende broodsnijmachine kunnen klanten het verse brood op drie verschillende diktes laten snijden. Een andere blikvanger in de winkel is de servicebalie en het tapasmeubel met een divers assortiment aan tapas- en borrelhapjes. Parkeren kan gratis op één van velen parkeerplaatsen.

Supermarktmanager Remko trots op nieuwe winkel

“Wij willen iedereen van harte uitnodigen om de opening met ons te vieren. Iedere klant ontvangt rond 08.30 uur een lot, waarmee er kans kan worden gemaakt op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs openen wij op feestelijke wijze om 09.00 uur de winkel. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen”, aldus supermarktmanager Remko.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In nieuwe Lidl winkels worden geen sigaretten en tabk meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.

Adres: Terpstraat 29, 1771 AC Wieringerwerf
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 08.00 – 21.00 uur en zondags: 10.00 – 18.00 uur

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?