Hollands Kroon Actueel

Doembeeld? Lege schappen door blokkades van boeren en bouwers bij de distributiecentra.

Boeren gaan de week voor kerst distributiecentra blokkeren

HOLLANDS KROON – ‘Dan maar lege schappen in de winkels en niet kunnen tanken,’ schrijft Mark van den Oever, voorzitter van het Farmers Defence Force in een brief aan de actievoerende boeren en bouwers.

Een week voor kerst moeten de acties gaan plaatsvinden, daarvoor worden er groepen van 50 actievoerder gevormd die de distributiecentra moeten gaan blokkeren. Het Farmers Defence Force hoopt dat de bouwers zich bij hun gaan aansluiten

De boeren laten al 2 maanden hun stem horen en zelfs massale protestacties op het Malieveld in Den Haag heeft ze niet gerust kunnen stellen waardoor de roep om hardere acties toe is genomen. Ook bij de bouwers is deze oproep sterker geworden. Deze groep laat weten dat er zulke harde acties moeten komen dat de politiek in Den Haag op haar knieën moet en de stikstofmaatregelen van tafel haalt.

De supermarktenbranche laat weten dat het blokkeren van hun distributiecentra wat hun betreft geen optie is.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?