Hollands Kroon Actueel

Cultuurschuur sluit 2019 af met benefietconcert van de StarSingers

WIERINGERWERF – Gisterenavond beleefde een uitverkochte zaal een fantastisch optreden van Niels van der Gullik en Joost Botman, die onder de titel “The sound of Silence” een eerbetoon maken aan Simon and Garfunkel.

Aanstaande vrijdag 20 december sluiten we het theaterjaar af met een gezellig benefietconcert van de Starsingers, inmiddels de tiende editie. Het is een uitgelezen avond om heerlijk in de kerstsfeer te komen. De opbrengst gaat weer naar een door de Singers uitgekozen goed doel. De aanvang is 20.00 uur.

De aftrap van 2020 wordt verzorgt door het filmhuis van de Cultuurschuur. Zij starten op 5 januari om 15.00 uur met “Les Miserables”.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?