Hollands Kroon Actueel

Reis mee met Kerst Express Foto Benno Ellerbroek

Gezellig en Spannend Tijdreizen met Kerst Express

HOORN/MEDEMBLIK – De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik presenteert rond de feestdagen Kerst Express. De leukste manier om buiten de deur de echte kerstsfeer te proeven met het hele gezin, familie of vrienden. 

Kerst Express begint op het tramstation van de Museumstoomtram in Hoorn. Onder het genot van een bekertje warme chocolademelk beleven jong en oud de sprookjesachtige ambiance op dit kerststation. Intussen gooit de stoker extra kolen op het vuur. De stoom uit de locomotief maakt de rijtuigen lekker warm, zodat de reis in de stoomtram comfortabel kan beginnen. We vertrekken en gaan door het winterse landschap naar het stationnetje van Wognum uit 1887.

In dit sfeervolle station worden we ontvangen door de Kerstman. Natuurlijk heeft hij voor alle kinderen een cadeautje! Na het bezoek keert de stoomtram weer terug naar Hoorn. Het programma Kerst Express duurt circa 2 uur.

Meer informatie en online tickets: www.stoomtram.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?