Hollands Kroon Actueel

55-jarige man uit Oudkarspel mishandeld medeweggebruiker in Barsingerhorn

BARSINGERHORN – De politie heeft maandagochtend een 55-jarige man uit Oudkarspel aangehouden. Hij had een aanrijding veroorzaakt op de Heerenweg met een voor hem rijdende auto. De man gedroeg zich agressief naar de andere automobilist en heeft hem ook geslagen.

Er is aangifte gedaan tegen de man. Bij controle met een speekseltest bleek dat de man vermoedelijk onder invloed van cocaïne verkeerde. Van hem is een bloedproef afgenomen. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed en mishandeling. 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?