Hollands Kroon Actueel

Een stille getuige van alle vernielingen in Kolhorn (Foto aangeleverd)

Vuurwerk zorgt voor honderden euro’s schade school Kolhorn

KOlHORN – De roep om een algeheel vuurwerk verbod neemt meer en meer grotere vormen aan, doden, gewonden, hulpverleners die met vuurwerk worden bekogeld, een rouwstoet die met voorwerk wordt bekogeld, gebouwen die soms zwaar beschadigd raken door vuurwerk, een molen die vrijwel zeker door vuurpijlen in de brand is geraakt, een hele kleine opsomming van oud/nieuw 2019/2020.

En ook de school in Kolhorn is niet ongeschonden uit het feest gekomen, voor vele honderden euro’s aan schade is er door vuurwerk aangericht. De politie roept dan ook getuigen op die iets gezien hebben zich te melden.

Dat kan via 0900-8844 of als u toch liever anoniem blijft via 0800-7000. In heel Hollands Kroon is weer voor vele duizenden euro’s schade door vuurwerk en vaak expres veroorzaakt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?